Maler i Taastrup

Din maler i Taastrup

Er du i gang med at renovere eller bygge nyt? Står du og skal fraflytte din lejlighed? Trænger kontoret til lidt friske farver på væggene? Så har du brug for en maler. Det kan være både besværligt og tidskrævende at male, hvis du ikke ligger inde med de rette remedier og kompetencer. Derfor kan det gode betale sig at investere i en professionel maler til dit malerprojekt i Taastrup. På den måde er du sikker på et flot resultat, der løfter rummet op. Vi hjælper både private og virksomheder med alle slags maleropgaver, der drejer sig om byggeri.

Undgå fugt i kælderen med maling

Hvis du har en kælder, garage eller bryggers med betongulv, så kan det være en god idé at få lagt et lag epoxy, så fugt og vand ikke kan trænge igennem. Det er smart, fordi der sjældent er særlig god isolering i hverken kælderrum eller garage, og fugt og vand derfor let trænger ind og op gennem gulvet. Vi kan hjælpe dig med at komme dine fugtproblemer til livs ved at male med epoxy. Mange vælger epoxy, fordi det er superholdbart og let at gøre rent, når først det er hærdet.

Behandling af massivt træ

Hos Chrillesen & Sørensen er vi ikke bare eksperter i maling, men også træbehandling. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med at slibe og behandle bl.a. bordplader og trægulve, så længe det er massivt træ. Om det er eg, ask, bøg, mahogni, fyrretræ eller teak, er ikke så vigtigt, for vi kan klare det hele fra vores særskilte gulvafdeling.

Når vi skal afgive tilbud på behandling af gulve, kigger vi altid på gulvets beskaffenhed først. Denne har nemlig betydning for, hvilken slibning og behandling gulvet skal have. Er det fyldt med dybe mærker fra stilethæle og møbler kræver det en grov afslibning, mens helt almindelige brugsspor kan klares med en let.

Derefter skal bordet eller gulvet behandles, og det gøres enten med olie, lud eller lak, alt efter hvilken slidstyrke du går efter, og hvilken træsort det er. Trægulve er flotte, dyre og en uddøende race, da de fleste nybyggere går efter billigere og mindre vedligeholdelseskrævende materialer. Derfor bør vi værne om trægulvene – og det gør du først og fremmest ved at hyre en specialist til at tage sig af dem.

Vi elsker rene linjer

Som professionelle malere elsker vi rene linjer og glatte overflader, og vi elsker at se resultaterne af vores arbejde. Det er fantastisk, hvad en klat maling kan gøre ved et rum, der nærmest kan føles fuldstændig nyt, fordi væggene er blevet en tone hvidere.

Når vi maler i Taastrup, går vi enormt højt op i at gøre vores forarbejde ordentligt. Dette inkluderer et ordentligt spartelarbejde, en grundig nedvaskning af væggene, eventuelt aftagning af gamle tapetrester og, selvfølgelig, afdækning og påsætning af malertape. Ingen gider have maling på stikkontakterne eller gulvet, og derfor betyder det meget for kvaliteten af vores arbejde, at vi gør os mindst lige så umage med forarbejdet som med selve maleprocessen.

Når du vælger os som maler i Taastrup, får du et fejlfrit resultat leveret inden for den aftalte tid. Og så sender vi ingen ubehagelige efterregninger. De overraskelser, du får hos os, er udelukkende af den gode slags.

Maler i Taastrup med de bedste anmeldelser

Når vi taler om vores arbejde, er det altid med stolthed i stemmen og rank ryg. Vi gør os nemlig altid ekstremt umage, når vi maler, og vi mener også selv, at vi er dygtige til vores håndværk. På den anden side, hvilken håndværker ville så ikke påstå det?

Heldigvis er der andre end os selv, der mener det. Vores kunder har gennem årene lagt utroligt flotte ord på både Trustpilot og Anmeld Håndværker, og det har resulteret i, at vi har meget flotte anmeldelser og ratings på begge sider. Faktisk er vores anmeldelser så gode, at vi i 2020 og 2021 vandt titlen som Årets Håndværker i malerkategorien. Prisen gives baseret på kundernes anmeldelser, og derfor er det for os en slags publikumspris, som vi er helt enormt stolte over.

Når kunderne beskriver os, fremhæver de bl.a.:

  • Rimelige priser
  • Overholdelse af tidsaftaler
  • Høflig og god service
  • Flot udført arbejde
  • Pålidelighed
  • Hurtig ekspedition
  • Høj faglighed

Flere af dem har endda anvendt os flere gange, og det er nærmest den største ros, vi kan få.

Kunne du tænke dig at få en maler i Taastrup, der overholder deres aftaler, smiler og er høflige og leverer et flot resultat, så er du altid velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende møde og efterfølgende tilbud. Du kan også selv booke en tid via vores online bookingsystem.

Hvorfor vælge os?

Det er vigtigt, at du som kunde ved, hvorfor du skal vælge os som dit malerfirma. I videoen her, fortæller Christian om de værdier, som Crillesen & Sørensen bygger på. 

3 SKARPE MALER TILBUD

Tilbud 1
FILT / VÆV PÅ PUDS + MALING

Afdækning
1 x pletspartling + 1 x fuldspartling
Slibning
Opsætning af filt eller væv
Grundmaling
2 x råhvid glans 5

Tilbud 2
10M2 VÆRELSE + TRÆVÆRK

Afdækning
Spartling af små huller
Let slib og vask af dør, karm, paneler
2 x råhvid glans 5, på vægge og loft
2 x råhvid glans 40 på træværk

Tilbud 3
AFSLIBNING + LUDBEHANDLING

Grov afslibning
Ludbehandling
+ 15 kr. / m2 ved fyrretræ
Min. 22 m2 eller kr. 3.718,-

Priserne er vejledende, det skyldes at underlagets beskaffenhed kan varriere fra sag til sag. Vi vil altid gerne kigge på din opgave og give dig et godt, fast og uforpligtende tilbud