Maler i Vanløse

Professionel maler i Vanløse – vi klarer alle slags opgaver

Der findes ikke to maleropgaver der er ens. Det ved vi, for vi har været i branchen i mere end 20 år. Når du hyrer os som maler i Vanløse, får du derfor en samarbejdspartner og leverandør, der kender til alle facetter af både indendørs og udendørs maleropgaver. På den måde kan vi give dig den mest kyndige vejledning i malerprocessen, lige fra valg af maling til den bedste vedligeholdelse. Det vigtigste er, at den løsning, vi finder, matcher dit behov, så du føler, investeringen er pengene værd.

Vi tager os af alle slags indendørs og udendørs maleropgaver, herunder:

  • Maling af vægge
  • Maling af loft og gulv
  • Maling af karme og lister
  • Maling af facade
  • Maling af trapper
  • Maling af skur
  • Maling af betongulv

Foruden malerarbejde kan du også hyre os til:

Kort sagt tilbyder vi en bred vifte af opgaver i forbindelse med boliger. Har du forespørgsler efter andre ydelser end de nævnte, er du altid velkommen til at hive fat i os +45 52 72 52 72 eller sende os en mail til cc@cogs.dk. Vi er altid klar til at hjælpe!

Simpel og overskuelig proces

Det skal være overskueligt og transparent at vælge og hyre en maler i Vanløse. Derfor har vi forsøgt at gøre processen så simpel som muligt.

Første trin er at booke et møde med os, hvor vi kan komme ud og se på opgaven. Du booker et møde enten via telefon, mail eller vores online selvbooking. Det tager omkring 15 minutter, måske længere, alt efter opgavens omfang. Her taler vi om, hvad der skal laves, hvilken beskaffenhed underlaget er i, hvilke farver I godt kunne tænke jer, og alt andet vedrørende opgaven. Det sikrer, at vi kan levere et resultat, der lever op til dine forventninger.

Dernæst skal vi afgive et tilbud ud fra alle de informationer, vi har fået om opgaven. Vi sørger for at sende et tilbud afsted så hurtigt som muligt, og du har det altid senest 48 timer efter vores møde. Når du har kigget på tilbuddet, kan du komme med forslag til ændringer eller takke ja eller nej.

På den aftalte dag kommer vi ud og udfører det aftalte arbejde hos dig i Vanløse. Vi arbejder grundigt og effektivt, så du hurtigst muligt kan få fuldt udbytte af resultatet. Punktlighed er en mærkesag for os, så vi sørger altid for at være færdige til tiden.

Nu er der ikke andet tilbage, end at du læner dig tilbage og nyder resultatet af vores arbejde. Vi sender ingen efterregninger, fordi vi mener, der bør være 100 % gennemsigtighed uden ubehagelige overraskelser. Derfor er alt inkluderet i prisen, når vi afgiver tilbud.

Vælger du os som maler i Vanløse, får du altså høj kvalitet, punktlighed og service i særklasse.

Vi har mange tilfredse kunder i Vanløse

Vi lever for at give vores kunder en god oplevelse, og heldigvis lykkes det næsten altid. Derfor ligger vi også højt på tilfredshedsskalaen blandt vores kunder – i hvert fald hvis man skal stole på de mange anmeldelser, vi har fået gennem årene.

Vi ligger i toppen på både Trustpilot og Anmeld Håndværker og roses blandt andet for vores hurtige ekspedering af henvendelser, vores rimelige tilbud, vores flotte arbejde og vores punktlighed og pålidelighed. Derfor hyrer folk os igen og igen, når de skal bruge en maler i Vanløse. Og det er vi enormt stolte over.

Vi bruger kun de bedste og mest bæredygtige produkter, når vi maler i Vanløse

Bæredygtighed og hensynstagen til miljøet er en nødvendighed, og vi mener, alle har et ansvar for at passe på planeten. Ingen er perfekte, men vi kan alle gøre, hvad vi kan. Derfor anvender vi primært maling og produkter fra Beckers, der satser på en bæredygtig og holdbar malingproduktion.

Produkterne er svanemærket, godkendt af Astma-Allergi Danmark og besidder EU’s Ecolabel. Malingen er vandfortyndende og fri for organiske opløsningsmidler og bindemidler, og det er ikke bare godt for miljøet, men også for vores malere og for dig. Derfor vil du formentlig også opleve, at der lugter langt mindre kraftigt, end du er vant til, når vi er færdige med at male.

Du behøver dig ikke bekymre dig om holdbarheden af produkterne; vi anvender kun produkter med en god dækkeevne og en modstandsdygtig overflade, der tåler rengøring og ikke smitter af.

Lad os klare malerarbejdet

Står du og mangler en gulvmand eller maler i Vanløse, så er du velkommen til at kontakte os. Det er gratis og fuldstændig uforpligtende, og du kan altid takke nej til vores tilbud, hvis du har fortrudt.

Book et møde i dag, så har du dit tilbud inden for 48 timer.

Hvorfor vælge os?

Det er vigtigt, at du som kunde ved, hvorfor du skal vælge os som dit malerfirma. I videoen her, fortæller Christian om de værdier, som Crillesen & Sørensen bygger på. 

3 SKARPE MALER TILBUD

Tilbud 1
FILT / VÆV PÅ PUDS + MALING

Afdækning
1 x pletspartling + 1 x fuldspartling
Slibning
Opsætning af filt eller væv
Grundmaling
2 x råhvid glans 5

Tilbud 2
10M2 VÆRELSE + TRÆVÆRK

Afdækning
Spartling af små huller
Let slib og vask af dør, karm, paneler
2 x råhvid glans 5, på vægge og loft
2 x råhvid glans 40 på træværk

Tilbud 3
AFSLIBNING + LUDBEHANDLING

Grov afslibning
Ludbehandling
+ 15 kr. / m2 ved fyrretræ
Min. 22 m2 eller kr. 3.718,-

Priserne er vejledende, det skyldes at underlagets beskaffenhed kan varriere fra sag til sag. Vi vil altid gerne kigge på din opgave og give dig et godt, fast og uforpligtende tilbud