Maler i Herlev

Mangler du en maler i Herlev?

Så er du kommet til det rette sted. Vi, Chrillesen og Sørensen, er nemlig eksperter i maleropgaver, og vi maler i Herlev og mange andre steder i Hovedstadsområdet.

Kort sagt, så udfører vi alle typer maleropgaver, lige fra maling af vægge, lofter, døre og fodlister til spartling og opsætning af filt til algebehandling af tage og bygninger.

Hos os er kvalitet, god service og aftaleoverholdelse i højsædet. ”Det siger alle”, tænker du nok. Men vi har vores kunders ord for det. Og så blev vi tilmed tildelt prisen som Årets Håndværker i 2020 og 2021 i maler-kategorien.

Vi er her for din skyld

Når vi udfører maleropgaver, er vores fokus altid på dig, kunden. Fundamentet i en god og bæredygtig forretning er nemlig glade kunder.

Vi vil gøre op med håndværkerfagets blakkede ry, der ofte kritiseres for overpris, sjusk og tidsudtrækning. Hos os får du ingen af delene. Derimod får du:

  • Rimelige priser, der ikke sprænger budgettet
  • Punktlighed og overholdelse af aftaler (læs bare her)
  • Et ordentlig udført stykke arbejde med rene linjer og flot finish
  • En leverandør, der sørger for at rydde op efter sig, når arbejdet er gjort

Du skal ikke regne med, at vi efterlader stedet, som vi fandt det. Vi efterlader det nemlig meget pænere, og uden andre efterladenskaber end de produkter, der nu sidder flot på dine vægge.

Maler til privat og erhverv i Herlev

Selvom vi er specialister i håndværkerbranchen, tør vi godt kalde os selv generalister inden for vores felt. Vi udfører nemlig både maleropgaver i private hjem og erhverv, lige fra tankstationer og fitnesscentre til nybyg og kontormiljøer – og så ordner vi både dine facader udvendigt og indvendigt.

Bor eller arbejder du i Herlev og er på udkig efter en maler i området til opgaver som:

…så er du altid velkommen til at kontakte os eller booke en tid gennem vores bookingformular på hjemmesiden. Vi kommer ud og tilser stedet og opgaven efter aftale, så vi kan give det bedste og mest rimelige tilbud og lave en grundig forventningsafstemning, så alle bliver glade og tilfredse.

Specialister i glatte vægge

Som malere er vi typisk de sidste i en lang række håndværkere, der forlader rummet. Vi går højt op i at sætte et godt og professionelt aftryk – dog aldrig i malingen. For os betyder det, at alle kanter er malet snorlige, at alle linjer er rene, og at alle flader er jævne og ensartede.

Nogle gange kan du nøjes med en omgang maling. Andre gange skal der rives tapet ned, vaskes vægge, spartles og sættes filt op først, så overfladen bliver fuldstændig glat og lækker. Det er sådan, vi sikrer det bedste resultat.

Nye metoder og nyt udstyr

Tid er penge, og det er kunden, der betaler. Derfor investerer vi altid i det nyeste udstyr, der kan gøre arbejdet mere effektivt, uden vi går på kompromis med den høje kvalitet og gode service. Det betyder nemlig, at vi kan arbejde hurtigere og i sidste ende give dig den bedste og billigst mulige løsning og desuden skåne vores ansatte for opslidende stillinger og manuelt arbejde.

Som et professionelt malerfirma i Hovedstadsområdet, der spartler, sætter filt på og maler i omegnen af 13.000 kvadratmeter om året, bærer vi et ansvar for, hvordan vi påvirker miljøet. Derfor anvender vi stort set kun svanemærket maling og produkter til algebehandling, der har EU’s Ecolabel og er godkendt af Astma-Allergi Danmark. Det er vores måde at beskytte miljøet, os selv og dig på.

God service starter med et smil

Service kan være mange forskellige ting for forskellige mennesker. For os ligger der i god service, man overholder sine aftaler, smiler, når man kommer, rydder op efter sig selv, er høflig og ordentlig og leverer et stykke arbejde, man er tilfreds med. Så det bestræber vi os på hver eneste dag.

Kigger du på vores anmeldelser, så lykkes vi med det i 99 % af tilfældene. Dem kan du finde på Trustpilot, Facebook og Anmeld Håndværker, hvis du vil læse det med dine egne øjne og slippe for at bruge tusindvis af kroner på at famle dig gennem markedet af håndværkere.

Lad os ordne dine overflader

Uanset om du er virksomhedsejer, butikschef, bygherre, husejer, nybygger eller fraflytter, har du en maler i Herlev lige ved hånden – nemlig os. Du kan læse meget mere om os, hvem vi er, hvad vi står for, og hvad vi laver her på siden.

Er du klar til at tage kontakt, er du også velkommen til at give os et kald på +45 60 12 60 12. Vi klarer maleropgaver i Herlev og størstedelen af Hovedstadsområdet.

Gør din bolig eller virksomhed klar til nye eventyr med dugfriske vægge leveret til tiden.

Hvorfor vælge os?

Det er vigtigt, at du som kunde ved, hvorfor du skal vælge os som dit malerfirma. I videoen her, fortæller Christian om de værdier, som Crillesen & Sørensen bygger på. 

3 SKARPE MALER TILBUD

Tilbud 1
FILT / VÆV PÅ PUDS + MALING

Afdækning
1 x pletspartling + 1 x fuldspartling
Slibning
Opsætning af filt eller væv
Grundmaling
2 x råhvid glans 5

Tilbud 2
10M2 VÆRELSE + TRÆVÆRK

Afdækning
Spartling af små huller
Let slib og vask af dør, karm, paneler
2 x råhvid glans 5, på vægge og loft
2 x råhvid glans 40 på træværk

Tilbud 3
AFSLIBNING + LUDBEHANDLING

Grov afslibning
Ludbehandling
+ 15 kr. / m2 ved fyrretræ
Min. 22 m2 eller kr. 3.718,-

Priserne er vejledende, det skyldes at underlagets beskaffenhed kan varriere fra sag til sag. Vi vil altid gerne kigge på din opgave og give dig et godt, fast og uforpligtende tilbud