Maler i Hørsholm

Er du på udkig efter en maler i Hørsholm?

Så er du kommet til det rette sted. Chrillesen & Sørensen har mere end 20 års erfaring med professionelt malerarbejde i Hørsholm, og vores ydelser spænder vidt og bredt. Hyr os, hvis du skal bruge hjælp til f.eks.:

Vi har hjulpet hundredevis af kunder gennem årene, og blandt dem er vi kendt for punktlighed, god service og rimelige priser.

Kunden i centrum

Selvom vi er malere, fordi vi elsker at male, består en stor del af vores arbejde også i at give en god kundeoplevelse. Derfor har vi både fokus på at udføre et ordentligt stykke arbejde og på at være til stede og give god service. Vi smiler og hilser altid, når vi ankommer, og vi gør alt for ikke at stå i vejen. Derfor har vi f.eks. selv toiletvogne, vi kan sætte op til større opgaver, og vores spartelmaskiner kører på benzin, så vi ikke skal trække strøm og ledninger gennem lejligheder og byggepladser.

Vi mener selv, vores serviceniveau er helt i top, og heldigvis bekræfter vores kunder os i det nærmest hver eneste dag. Se bare disse anmeldelser fra tidligere kunder:

”Dygtige håndværkere, der holder alle aftaler!!! En fornøjelse, at få arbejde udført af dette firma.

Kan kun videregive de bedste anbefalinger.”

”Kontaktede C&S mhp at få malet min lejlighed fra top til tå. De svarede prompte med et kanon tilbud, var fleksible, og var klar inden for ganske kort tid. De var professionelle, og kom med deres ærlige mening – ligeledes havde de løsningsforslag til de få steder hvor lejligheden voldte problemer. Gennem det hele havde jeg fuld tiltro til dem og deres arbejde. Jeg kan kun anbefale dem til fulde og bruger dem klart selv igen hvis behovet er der.”

Du kan selv læse flere anmeldelser på Anmeld Håndværker og Trustpilot eller gå direkte til vores kontaktside, hvis du vil bruge os som maler i Hørsholm.

Alle typer maleropgaver i Hørsholm

Hos Chrillesen & Sørensen er vi ikke begrænset til én type maleropgave, men kan klare næsten hvad som helst. Vi maler bl.a.:

  • Små lejligheder
  • Store villaer
  • Kontorbygninger
  • Lejlighedskomplekser
  • Typehuse
  • Nybyggeri
  • Facader

Ingen opgave er for lille, så du kan trygt kontakte os uanset omfanget af din opgave. Vi sørger altid for at gøre vores forarbejde grundigt og vælge vores produkter med omhu, så resultatet bliver så holdbart og flot som muligt. Vi sender ingen ubehagelige efterregninger, men sørger for at medregne alt på forhånd.

Vi maler både privat og erhverv

Vi har malet for utallige private gennem årene, men vi har også stor glæde af vores mange opgaver for erhvervsfolk, der typisk er større og mere omfattende. Således har vi både malet for store og små virksomheder, udlejningsselskaber, bygherrer og mange flere.

Flere virksomheder benytter sig også af vores algebehandling og fliserens på abonnement, så deres kontorbygninger kan fremstå rene og ordentlige over for kunder, samarbejdspartnere og ansatte. Kunne du tænke dig en lignende ordning?

I samarbejde med dig aftaler vi en fast frekvens, f.eks. hvert halve år, så du aldrig mere skal stresse over grimme fliser eller grønne gevækster på murværket.

Din faste samarbejdspartner i Hørsholm

Hvis du kunne tænke dig at slippe for at skulle tage stilling til, om der skal males, og hvem der skal gøre det, kan du med fordel indgå en fast samarbejdsaftale med os. Er du f.eks. udlejer kan vi stå for at male lejlighederne efter hver udflytning, og vi kan holde trappeopgangen flot og indbydende ved at give den en overhaling en gang om året eller sjældnere.

Store som små virksomheder og erhvervsdrivende kan også drage fordel af faste aftaler, så virksomheden altid fremstår præsentabel over for kunder og samarbejdspartnere, der træder ind ad dørene.

Vi kan også hjælpe med træbeskyttelse, spartling og opsætning af filt, og vi rådgiver desuden i farve- og materialevalg, hvis du er i tvivl.

Med Chrillesen & Sørensen som maler i Hørsholm får du altid rimelige priser, god service og høj kvalitet.

Et oplagt valg

Når du vælger en maler i Hørsholm, skal du bruge en, du kan stole på. Én, der leverer til tiden, ikke tager overpris og altid leverer et flot resultat. En som os.

Vi hjælper både private og erhvervsdrivende med små og store opgaver, og vi er altid åbne over for nye samarbejder. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser og services, eller hvis du er i tvivl, om vi kan hjælpe dig. Du er også velkommen til at hoppe direkte til vores online formular og booke en tid med det samme.

Hvorfor vælge os?

Det er vigtigt, at du som kunde ved, hvorfor du skal vælge os som dit malerfirma. I videoen her, fortæller Christian om de værdier, som Crillesen & Sørensen bygger på. 

3 SKARPE MALER TILBUD

Tilbud 1
FILT / VÆV PÅ PUDS + MALING

Afdækning
1 x pletspartling + 1 x fuldspartling
Slibning
Opsætning af filt eller væv
Grundmaling
2 x råhvid glans 5

Tilbud 2
10M2 VÆRELSE + TRÆVÆRK

Afdækning
Spartling af små huller
Let slib og vask af dør, karm, paneler
2 x råhvid glans 5, på vægge og loft
2 x råhvid glans 40 på træværk

Tilbud 3
AFSLIBNING + LUDBEHANDLING

Grov afslibning
Ludbehandling
+ 15 kr. / m2 ved fyrretræ
Min. 22 m2 eller kr. 3.718,-

Priserne er vejledende, det skyldes at underlagets beskaffenhed kan varriere fra sag til sag. Vi vil altid gerne kigge på din opgave og give dig et godt, fast og uforpligtende tilbud