Maler i Holte

Vi er din maler i Holte

En håndværker og en maler er en, du skal kunne stole på. Det er en tillidssag at overlade nøglerne til sit hus, sin lejlighed eller sin virksomhed til et andet menneske. Det ansvar tager vi meget seriøst, og derfor får du altid supergod service og høj kvalitet hos os.

Hos Chrillesen & Sørensen løser vi mange forskelligartede typer opgaver, både inden for maling, men også opgaver som:

  • Gulvarbejde
  • Algebehandling
  • Fliserens

På den måde er vi en slags allround-virksomhed, der klarer lidt af hvert både indvendigt og udvendigt. Så hvis du mangler en gulvarbejder eller en maler i Holte, kan du trygt overlade arbejdet til os.

Flyttehjælp ved fraflytninger

En af vores store forcer er, at vi kan løse mere end én type opgave. Ofte kan det godt svare sig at kombinere f.eks. gulvslibning og maling af væggene, fordi alle møbler alligevel skal flyttes, og så er det nemmest at få ordnet det hele på én gang. Derfor tilbyder vi også flyttehjælp i Holte.

Ved fraflytning af lejligheder med a-ordning er det typisk sådan, at der skal gøres rent, males og slibes gulve, inden den nye lejer flytter ind. Nogle udlejere stiller krav til, at det skal være en professionel maler, mens du andre steder kan få lov til at gøre det selv.

Uanset hvad du vælger, bliver der inden udflytning foretaget et flyttesyn af lejligheden. Her bliver alt gået igennem, og udlejer vurderer, om lejligheden er gjort ordentligt i stand. Det er også her, udlejer kan vælge at trække dig i depositum, hvis eksempelvis gulvene er for slidte, eller væggene ikke er malet ordentligt. Hvis du vil være sikker på, at arbejdet bliver godkendt, bør du hyre en professionel til at gøre arbejdet.

Vi kan både klare gulvene og male i Holte, så du kun skal koncentrere dig om rengøringen og kan få så meget af dit depositum tilbage som muligt.

Liv til gamle trægulve

Trægulve er smukke, men de kræver også en del vedligeholdelse, da de er sarte over for slid, møbler og stilethæle. Bliver de passet og plejet ordentligt, holder de til gengæld i rigtig mange år, og slidstyrken kan påvirkes, alt efter hvilken behandling du vælger.

Hos Chrillesen & Sørensen har vi vores helt egen gulvafdeling, hvor vi specialiserer os i behandling af alle former for massive trægulve, herunder bl.a. ask, eg og fyrretræ. Vi klarer både nedslibning og behandling, så dine trægulve kan få helt nyt liv.

Der er stor forskel på træsorterne, hvad de kan tåle og har brug for. Når vi skal vurdere opgavens omfang, kigger vi altså både på, hvilken træsort det er, hvor gammelt gulvet er, og hvilken stand det er i. Sommetider kan en let slibning være nok, mens andre gulve har brug for en grov slibning, der går helt i dybden. Derefter skal gulvet enten behandles med olie, lud, lak eller en kombination af de tre. Alt sammen tager vi højde for, inden vi afgiver et tilbud og går i gang med arbejdet.

Altid kvalitet til tiden

I langt de fleste tilfælde, hvor der er håndværkere involveret, er det vigtigt, at arbejdet er færdigt til tiden. Om du har bygget nyt hus og venter på at kunne flytte ind, skal fraflytte din lejlighed og har en bestemt udflytningsdato eller noget helt tredje, er det til stor gene, hvis arbejdet trækker ud. Derfor sætter vi en stor ære i altid at levere vores arbejde inden for den aftalte tidsfrist.

Først og fremmest har vi mange års erfaring, og derfor er vi både effektive, når vi arbejder, og vi ved også, hvor lang tid de forskellige opgaver tager. Derudover gør vi meget ud af at se opgaven, inden vi afgiver et tilbud, så vi er sikre på, at vi kan sætte en realistisk og rimelig deadline ud fra opgavens omfang og dine forventninger.

Mange har brugt os som maler i Holte gennem årene – skal du være vores næste kunde?

Hjælp til maling af trapper i Holte

Hvis du er udlejer, så har du sikkert også oplevet, at trappeopgangen i et lejlighedskompleks har stor betydning for, hvilket indtryk nye potentielle lejere får, når de er til fremvisning. Hvis du vil øge chancerne for hurtigt at få lejet lejlighederne ud, kan det være fordelagtigt at investere i en genopfriskning af opgangen.

Som din maler i Holte kan vi hjælpe med at male væggene, gelænderet og selve trappen. Derudover spartler vi, hvis der er behov for det. Vi kan også stå for indfræsning af el, etablering af røgalarm og nye måtter ved dørene. Alt i alt leverer vi altså en komplet løsning til trappeopgange, så dine beboere, deres gæster og potentielle lejere kan få et godt førstehåndsindtryk og føle sig godt tilpas, når de forlader deres lejlighed.

Mangler du en maler i Holte?

Vi har mere end 20 års erfaring, og du kan altså trygt overlade dine maleropgaver til os, hvis du vil have et professionelt resultat. Kvalitet behøver ikke koste en formue, og derfor holder vi altid vores priser på et rimeligt niveau, hvor alle kan være med.

Mangler du en maler i Holte, så er du altid velkommen til at hive fat i os for et møde. Det tager cirka 15 minutter, og derefter sender vi et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Så kan du bare læne dig tilbage og lade os gøre arbejdet.

Hvorfor vælge os?

Det er vigtigt, at du som kunde ved, hvorfor du skal vælge os som dit malerfirma. I videoen her, fortæller Christian om de værdier, som Crillesen & Sørensen bygger på. 

3 SKARPE MALER TILBUD

Tilbud 1
FILT / VÆV PÅ PUDS + MALING

Afdækning
1 x pletspartling + 1 x fuldspartling
Slibning
Opsætning af filt eller væv
Grundmaling
2 x råhvid glans 5

Tilbud 2
10M2 VÆRELSE + TRÆVÆRK

Afdækning
Spartling af små huller
Let slib og vask af dør, karm, paneler
2 x råhvid glans 5, på vægge og loft
2 x råhvid glans 40 på træværk

Tilbud 3
AFSLIBNING + LUDBEHANDLING

Grov afslibning
Ludbehandling
+ 15 kr. / m2 ved fyrretræ
Min. 22 m2 eller kr. 3.718,-

Priserne er vejledende, det skyldes at underlagets beskaffenhed kan varriere fra sag til sag. Vi vil altid gerne kigge på din opgave og give dig et godt, fast og uforpligtende tilbud