Maler i Værløse

Vi maler i Værløse og mange andre steder

Hvis du er på udkig efter et seriøst og professionelt malerfirma i Værløse, så er du kommet til det rette sted. Hos Chrillesen & Sørensen har vi mere end 20 års erfaring med maling og gulvarbejde, og derfor er der efterhånden ikke en type opgave, vi ikke har prøvet.

Ingen maleropgave er dog ens, og derfor tager vi aldrig noget for givet, når vi får nye henvendelser. Hver opgave tages lige så seriøst som den foregående, for kun på den måde kan vi sikre, at vores kunder bliver tilfredse gang på gang.

Vi er branchespecialister, men generalister inden for vores felt. Det vil sige, at vi løser en lang række forskellige maleropgaver for både private, erhverv og boligforeninger. Vi maler hele og dele af boliger, så huse, kontorer og lejligheder kan få et ansigtsløft, og derudover behandler og forebygger vi alger på tage og husmure. Vi sliber og behandler også gulve fra vores helt egen gulvafdeling.

Vi agerer desuden fast samarbejdspartner for en lang række boligforeninger og bygherrer, hvor vi både vedligeholder og lægger sidste hånd på vægge, gulve og vinduer, så de står knivskarpt til de nye beboere. Trappeopgange i lejlighedskomplekser er også en udsat størrelse, og derfor har vi også stor erfaring med at renovere, male og vedligeholde trapper.

Hvis du kunne tænke dig at hyre os som maler i Værløse, så tøv ikke med at kontakte os. Vi leverer professionelle resultater til tiden.

Kompetente fagfolk med hænderne skruet rigtigt på

Vores malere og svende er dygtige fagfolk, der brænder for deres felt. Det er vigtigt for os at kunne garantere en ensartet god service og høj kvalitet, uanset hvem vi sender ud, og derfor stiller vi store krav til vores ansatte. En maler skal være dygtig til at male, men han eller hun skal også være et rart og høfligt menneske. Vi er stolte af vores team, der gang på gang leverer et fantastisk stykke arbejde og giver vores kunder i Værløse en behagelig og god oplevelse.

Vi maler når du skal flytte

Når du skal flytte, skal der både gøres rent, males og slibes gulve. Sådan er det i hvert fald næsten altid. Sommetider er der ikke lang tid mellem ud- og indflytning, og så kan det være svært både at nå og overskue det hele. Ved at hyre en maler i Værløse, kan du i stedet bruge tiden på at komme helt ud i krogene og om bag skabene med en karklud, mens du er sikker på at få en god portion af dit depositum tilbage.

Vi mener ikke, at kvalitet behøver at koste en formue. Derfor ligger vores priser i et leje, hvor langt de fleste kan være med, både husejere og studerende. Selvom det kan virke som mange penge, så bør det ses som en investering, når du hyrer en professionel maler i Værløse. Det er nemlig med næsten 100 % garanti billigere at hyre os, end det er at lade udlejeren vælge et firma. Mange udlejere vælger nemlig de dyreste, og så er der ikke mange penge tilbage på kontoen.

Du kan selvfølgelig også sagtens male selv. Det er dog de færreste, der kan slibe og behandle et gulv, og du risikerer stadig, at udlejeren ikke godkender arbejdet – og så er det spildt alligevel.

Giv os et kald, hvis du er interesseret i at få et tilbud på en maler til din lejlighed i Værløse. Vi overholder altid vores aftaler og inkluderer alt i det samlede tilbud, så du slipper for uventede efterregninger.

Få svar på alle dine spørgsmål

Når man, som vi, har arbejdet med malerarbejde i Værløse i mere end 20 år, har man prøvet lidt af hvert. Derfor kan vi også hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte brænde inde med. Måske har du en opgave, du er i tvivl, om vi kan løse. Måske har du brug for rådgivning om farvevalg. Måske har du en helt særlig forespørgsel. Uanset hvad du sidder med, så er vi altid klar på at svare på dine spørgsmål. Giv os et kald på +45 52 72 52 72 eller send os en mail på cc@cogs.dk, og lad os tage en snak.

Sådan hyrer du os

Hvis du kunne tænke dig at bruge os som maler i Værløse, foregår det på følgende måde:

  1. Book et gratis møde med os via vores selvbooking, eller lad os ringe dig op
  2. Vi kommer ud og kigger på opgaven og laver en grundig forventningsafstemning med dig
  3. Inden for 48 timer sender vi et tilbud til dig – helt uforpligtende
  4. Du takker ja eller nej eller kommer med forslag til eventuelle ændringer
  5. Vi påbegynder arbejdet på den aftalte dag og er færdige til tiden
  6. Du nyder synet af dine nymalede vægge eller skinnende gulve

Vælg Chrillesen & Sørensen som din maler i Værløse, hvis du sætter pris på punktlighed, kvalitet og god service.

Hvorfor vælge os?

Det er vigtigt, at du som kunde ved, hvorfor du skal vælge os som dit malerfirma. I videoen her, fortæller Christian om de værdier, som Crillesen & Sørensen bygger på. 

3 SKARPE MALER TILBUD

Tilbud 1
FILT / VÆV PÅ PUDS + MALING

Afdækning
1 x pletspartling + 1 x fuldspartling
Slibning
Opsætning af filt eller væv
Grundmaling
2 x råhvid glans 5

Tilbud 2
10M2 VÆRELSE + TRÆVÆRK

Afdækning
Spartling af små huller
Let slib og vask af dør, karm, paneler
2 x råhvid glans 5, på vægge og loft
2 x råhvid glans 40 på træværk

Tilbud 3
AFSLIBNING + LUDBEHANDLING

Grov afslibning
Ludbehandling
+ 15 kr. / m2 ved fyrretræ
Min. 22 m2 eller kr. 3.718,-

Priserne er vejledende, det skyldes at underlagets beskaffenhed kan varriere fra sag til sag. Vi vil altid gerne kigge på din opgave og give dig et godt, fast og uforpligtende tilbud